Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánciskolák - társastánc linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Tánciskolák - társastánc képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 115 db
Angol keringő

Angol keringő

Az Angolkeringő ritmikusan lendülő mozdulatai által, melyet lágy, gyakran szentimentális zenére táncolnak, a legharmonikusabb standard tánccá vált. Gyakran rendezvények megnyitásaként táncolják a bécsi keringő mellett.

Barcs - Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskola

Barcs - Kapronczai Alapfokú Művészeti Iskola

Fő célkitűzésünk közé tartozott a táncművészet vidéken, elmaradott településeken történő megismertetése, népszerűsítése. Ennek érdekében már az első tanévben öt olyan kistelepülésen kezdte meg az oktatást, ahol a növendékek nagy része olyan családból származott, hogy intézményünk nélkül soha nem találkoztak volna hasonló képzési formával. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink művészeti tevékenysége lakóhelyük kulturális életének szerves részévé váljon, valamint megmérettessenek versenyeken. Növendékeink, művészeti csoportjaink elnyert díjai intézményünk hírét öregbítik.

Bécsi keringő

Bécsi keringő

A Bécsi keringő eredete a XVI. századtól kezdődően a Landlerre és a Dreherre vezethető vissza. A XVIII. századig hatósági tilalom alatt állt. A báli programok nélkülözhetetlen tánca, melynek zenéjében igen sok vonós hangszer szerepel. A keringő későbbi diadalmenetében nagy szerepet vállalt a Strauss dinasztia is, lenyűgöző muzsikáival. Paul Krebs nürnbergi tánctanár munkájának köszönhetően 1951-ben a keringőt a hivatalos versenytáncok közé fogadták, s azóta a standard versenyek hangulatteremtő táncaként szerepel.

Belmove Tánckellék Szaküzlet

Belmove Tánckellék Szaküzlet

Tánccipő, táncruha, szoknya, balettcipő, balett ruha és tánckellék szaküzlet. Könnyen megközelíthető, hiszen a Nyugati pályaudvarral szemben, a Skála metró mellett helyezkedik el, a Bajcsy Zsilinszky út elején.

Botafogó Táncegyüttes

Botafogó Táncegyüttes

A Botafogo 1986-ban alakult, egy tánciskolát végzett, lelkes csoport tagjaiból. Az együttes akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. Később a hangsúly áttevődött a versenyformációra és a színpadi koreográfiák előadására.

Budakeszi - Botafogó Táncsport Egyesület

Budakeszi - Botafogó Táncsport Egyesület

A tánccsoport 1986-ban alakult, amely 1989-ben alakult át a mai Botafogo Táncegyüttessé. A csoport akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. A Botafogo Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. További információért kérjük tekintse meg honlapunkat!

Budaörs - Carmen Tánciskola

Budaörs - Carmen Tánciskola

Iskolánk a Carmen Dance Klub 1996-ban alakult, Papp Zoltán diplomás táncpedagógus vezetésével. Már több mint 10 éve foglalkozunk táncoktatással, tanárképzéssel. Kezdetben klasszikus és versenytánc tanítással kezdtük a fővárosban és vidéken, majd 2001-ben, iskolánkat is utolérte a kubai végzet és a salsa azóta nálunk is átvette a főszerepet!

Budaörs - Tánckoktél Tánciskola

Budaörs - Tánckoktél Tánciskola

A tánciskola 2006 októberében alakult Biatorbágyon 13 fős taglétszámmal, jelenleg Komárom-Esztergom és Pest megye több településén, valamint Szlovákiában is vannak tánctanfolyamaink kb. 220 fős összlétszámmal, a Tánckoktél Tánciskola folyamatosan növekszik. Komárom-Esztergom megyében Tatán, Tatabányán, Komáromban, Nyergesújfalun, Dorogon, Oroszlányban, Kisbéren, Esztergomban míg Pest megyében Budapesten, Biatorbágyon, Budaörsön (3 helyszínen), Pátyon, Érden, Gödöllőn, Piliscsabán, Fejér megyében Bicskén, Tordason és Szlovákiában Révkomáromban valamint Párkányban tartunk társastánc és salsa tanfolyamokat.

Budapesti Táncrend

Budapesti Táncrend

Korhatár nélkül mindenki táncolhat ebben a remek klubban. Várnak Budapesten benneteket a kedvelt és többszörösen kipróbált bulihelyek, ahol az 50-es és 60-as évek lüktető rockzenéjére lehet tombolni, vagy az andalító balladákra lassúzni. Vidd el párodat, biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Mindenki ott lesz, aki számít!!! Táncos lábú, őrült, örök teenagereket itt mindig találsz, 16-tól 70 éves korig.

Hirdetés
Capezio tánckellék Budapest

Capezio tánckellék Budapest

A híres amerikai tánckellék készítő cég a Capezio Budapesti képviseletének a weboldala. A cég már majdnem 100 éve készíti az igényes vevők részére, tánccipőit, balettcipőit, balett ruháit és egyéb tánckellék kiegészítőit.

Cha Cha Cha

Cha Cha Cha

Zenéjére és táncos karakterére jellemző a vidám, játékos flört. A párok nemcsak egymással, hanem a közönséggel is kacérkodnak. Érdekessége, hogy a klasszikus cha-cha-cha zenén kívül, sok pop-számra lehet táncolni.

Danza Show

Danza Show

1. L.A. Salsa show: különleges akrobatikus elemekkel tarkított modern táncprodukció, 3,5 percben. 2. Cha-Cha : dinamikus, változatos elemekkel tarkított kubai tánc, sok forgással. 3 perc 3. Rumba Bolero: elegáns, érzéki, hihetetlen. Kell ennél több? 3 perc 4. Paso doble - spanyol ritmusok. Flamenco, matadorok - a közönség kedvenc tánca 3 percben. 5. Jive- Swing: Fred Astaire és a Hungária világát hozzuk el viccesen, 3 percben.

Debrecen - Esküvői táncoktatás

Debrecen - Esküvői táncoktatás

Természetes hogy Te is azt szeretnéd, ha az esküvőd napja, egy tökéletes nap lenne. Abban tudok segíteni hogy a vendégeket lenyűgözzétek a pároddal a tánc tudásotokkal, akkor is ha még bizonytalanok azok a tánclépések, vagy akkor is ha csak szeretnétek felfrissíteni a tánctudásotokat. Legyen szó egyszerű lépésekről, vagy éppen vérpezsdítő mozdulatokról, a siker nem fog elmaradni. Teljesen a Ti igényeitekhez szabott táncórákon.

Debrecen - Kacsora Tamás Tánciskolája

Debrecen - Kacsora Tamás Tánciskolája

Az országban egyedülálló 9 osztályos tánciskola-rendszer, ahol minden tanfolyamon újabb és újabb táncokkal ismerkednek meg a tanítványok és a régebben tanult táncokat is magasabb szintre fejlesztik. Egy-egy tanfolyam 12 x 2 órás (három hónapos).Helye: a csoport létszámának, ill. a párok igényeinek megfelelően változik (általában iskolák tornaterme, vagy a művelődési házak).Kezdő tanfolyamok háromhavonta indulnak. Jöjjön és tanuljon táncolni Kacsora Tamásnál!

Debrecen - Valcer Táncstúdió

Debrecen - Valcer Táncstúdió

Az intézmény 2001 óta működik, alapítója és fenntartója a Valcer Táncstúdió. Fő profilunk a társastánc oktatás, de vidéki telephelyeinken - a helyi igényekhez igazodva - más művészeti ágak oktatását is megszerveztük. A tanulók általános, közép- és felsőfokú tanulmányaik mellett vehetik igénybe az iskola szolgáltatásait; a beiratkozás alsó korhatára a 6. életév. Az oktatás a délutáni-esti órákban, illetve szombati napokon folyik.

Eger - Agria Tánc Centrum

Eger - Agria Tánc Centrum

Vérpezsdítő ritmusok, látványos kosztümök, izgalmas koreográfiák, feledhetetlen hangulat-ezt kínálják önnek az Agria Táncsport Egyesület táncosai! Ha szeretné magát jól érezni a bulikon, bálokon, de eddig még nem volt alkalma megismerkedni a társastáncokkal, most itt a lehetőség! Tánciskolánkban vidám, barátságos környezetben sajátíthatja el a társastáncokat! A tanfolyamon megtanulhatja az öt latin-amerikai és öt standard tánc alapjait, hisz ezek mind részét képezik egy-egy táncos eseménynek. A tánctanulás öröme mellett alkalma nyílik megismerkedni sok érdekes emberrel, és baráti kapcsolatra is szert tehet:-)

Eger - Dolce Dance Tánciskola

Eger - Dolce Dance Tánciskola

Latin szenvedély kurzusunkon megismerkedhetsz a samba , a cha-cha-cha, a rumba és a jive lépéskombinációival, ritmikai sajátosságaival. Ezeket a közkedvelt táncokat nemcsak Latin party-kon a táncparkett ördögeként használhatod, hanem bálokban, lakodalmakon, magas színvonalú rendezvényeken, fogadásokon is kamatoztathatod a nálunk megszerzett tudásod.

Tuti menü