Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Táncegyüttesek, táncprodukciók képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Táncegyüttesek, táncprodukciók - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Táncegyüttesek, táncprodukciók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Botafogó Táncegyüttes

Botafogó Táncegyüttes

A Botafogo 1986-ban alakult, egy tánciskolát végzett, lelkes csoport tagjaiból. Az együttes akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. Később a hangsúly áttevődött a versenyformációra és a színpadi koreográfiák előadására.

Danza Show

Danza Show

1. L.A. Salsa show: különleges akrobatikus elemekkel tarkított modern táncprodukció, 3,5 percben. 2. Cha-Cha : dinamikus, változatos elemekkel tarkított kubai tánc, sok forgással. 3 perc 3. Rumba Bolero: elegáns, érzéki, hihetetlen. Kell ennél több? 3 perc 4. Paso doble - spanyol ritmusok. Flamenco, matadorok - a közönség kedvenc tánca 3 percben. 5. Jive- Swing: Fred Astaire és a Hungária világát hozzuk el viccesen, 3 percben.

Iringó TáncShow

Iringó TáncShow

Érezze át a latin-amerikai táncok vérpezsdítő ritmusát! Miért ne nyújtana maradandó élményt partnereinek, dolgozóinak? A tánc megtölti rendezvényét élettel! Kiváló táncosokkal, káprázatos ruhákkal egy igazán magával ragadó show részese lehet, amennyiben az Iringó Tánc Show műsorát választja! A latin ritmusok - samba, salsa, cha-cha-cha, jive és a paso doble - gondoskodnak rendezvényén a garantáltan jó hangulatról. Műsorainkat önkormányzati, városi és egyéb rendezvényekre, partnertalálkozókra, céges összejövetelekre, hotelek és éttermek vacsoraestjeire ajánljuk.

Latin Carneval Produkció

Latin Carneval Produkció

Valc Szabolcs vezetésével tánctermük táncosaiból összeállt egy keresett fellépő csoport, amelynek tagjai mind magasan képzett és sikeres versenytáncosok, akik otthonosan mozognak a táncművészet minden ágában! Ők fellépéseket vállalnak az egész országban vagy akár az egész világon! Tegye színesebbé műsorát tánccsoportunk közreműködésével és szórakoztassa a nagyérdeműt a látványra épülő színes repertoárunkkal.

Oktogon Társastánc formáció

Oktogon Társastánc formáció

Bemutatkozás Az Oktogon formáció 1999 óta az Oktogon tánciskola fellépő csapataként működik. Műsoraik a társastáncok széles skáláját foglalják magukba. Az elmúlt időszak alatt a formációs csapat számos fellépésen varázsolta el a nézőket az elegáns standard táncokból és a tüzes latin táncokból kialakított műsorával. A standard és latin amerikai táncokból kialakított koreográfiák egyaránt megidézik a régi bálok hangulatát illetve a forró hangulatú, pezsgő latin-amerikai világot.

Tuti menü