Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tánckellék információk képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Tánckellék információk - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Tánckellék információk
Keresés
Találatok száma - 5 db
Belmove Tánckellék Szaküzlet

Belmove Tánckellék Szaküzlet

Tánccipő, táncruha, szoknya, balettcipő, balett ruha és tánckellék szaküzlet. Könnyen megközelíthető, hiszen a Nyugati pályaudvarral szemben, a Skála metró mellett helyezkedik el, a Bajcsy Zsilinszky út elején.

Capezio tánckellék Budapest

Capezio tánckellék Budapest

A híres amerikai tánckellék készítő cég a Capezio Budapesti képviseletének a weboldala. A cég már majdnem 100 éve készíti az igényes vevők részére, tánccipőit, balettcipőit, balett ruháit és egyéb tánckellék kiegészítőit.

Használj a tánc utáni nyújtáshoz jógamatracot

Használj a tánc utáni nyújtáshoz jógamatracot

Megnyújtod az izmaidat, kiterülsz egy kényelmes jógamatracon, és belefeledkezel a békés nyugalomba. Nem hangzik rosszul, igaz? Mindez a jógával könnyedén elérhető. A jóga nem csupán segít elérni a hőn áhított izmokat, de felfrissíti az elmét, javítja az immunrendszert, csökkenti a stressz szintet és számos egyéb módon járul hozzá a szervezet egyensúlyához. A jóga már ötezer éve ismert, de még mindig finomítják a gyakorlatokat.

Tánccipő Vásárlási Tanácsok

Tánccipő Vásárlási Tanácsok

A táncok nélkülözhetetlen kelléke a kosztüm és a cipő. Mindegyik tánchoz más-más dukál, hiszen a legfontosabb szerep a lábnak jut, ezért egyáltalán nem mindegy, mi van rajta. Képzeld csak el, hogy papucsban mászol hegyet, vagy magas sarkúban rohansz az utcán. Egyik sem hangzik túl jól, igaz? Persze, mert amellett, hogy kényelmetlen és nehéz volna, akár a láb is megsérülhet a nem megfelelő cipőhasználattól, mindegyiknek más a funkciója.

Tánccipők

Tánccipők

Gyakorló tánccipők minden alkalomra. Ez a speciális felhasználásra gyártott, osztott rugalmas talpú dance sneaker, felhasználható parkettán, balettszőnyegen, vagy bármely táncfelületen. Kiválóan tartja a lábat mozgás közben.

Tuti menü