Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társastánc - Budapest I. - V. kerület képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Társastánc - Budapest I. - V. kerület - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Társastánc - Budapest I. - V. kerület
Keresés
Találatok száma - 10 db
II. kerület - Botafogó Táncsport Egyesület

II. kerület - Botafogó Táncsport Egyesület

A tánccsoport 1986-ban alakult, amely 1989-ben alakult át a mai Botafogo Táncegyüttessé. A csoport akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. A Botafogo Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. További információért kérjük tekintse meg honlapunkat!

II. kerület - Budai Táncklub

II. kerület - Budai Táncklub

Mai formájában 47 éve működik és szolgálja a mozdulat és táncművészetet .Célja a mozgáskultúra fejlesztése a kisgyermek kortól a felnőtt korosztályig, valamennyi oktatott műfajban. Őrzi hagyományait, néhai művészeti vezetője, Berczik Sára emlékét és módszertanát. Évente 1300 beiratkozott növendék látogatja a gyönyörűen felújított intézményt, népszerű nevén a 'Kapást'.

III. kerület - Alexandra TáncStúdió

III. kerület - Alexandra TáncStúdió

Az Alexandra Táncstúdiót azzal a céllal hoztam létre, hogy a tánc szeretetét szakmai tudásommal ötvözve átadhassam különböző korosztályú tanítványaimnak. Az évek során számtalan sportot és táncműfajt próbáltam ki, de mégis én a Latin-amerikai és Standard táncokban találtam meg önmagamat.

III. kerület - Casablanca Táncklub

III. kerület - Casablanca Táncklub

Fáradt vagy, és szeretnéd oldani a napi munka okozta stresszt? Gyere táncolj velünk! A tánc felszabadít, és új energiával tölt fel! Mindenkit szeretettel vár Budapest több kerületében megtartott vidám hangulatú táncórákra Bánkúti Ágnes klubvezető, tánctanár, Senior Latin Magyar Bajnok.

IV. kerület - Danza Táncstúdió

IV. kerület - Danza Táncstúdió

Kezdő tánctanfolyamunkon szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne megtanulni táncolni, de még sohasem próbálta. Azokra is számítunk, akik csupán egy jó társaságra, kellemes időtöltésre vágynak. Pár nélkül is bátran lehet csatlakozni. Minden korosztály számára. Az órák alatt mindenki elsajátíthatja a legismertebb társastáncokat. Nagyjából két hónap alatt megtanulhatod a standard (keringők, tangó, quick step) és latin (cha-cha-cha, rumba, jive) táncok alapjait.

IV. kerület - Földházi Tánciskola

IV. kerület - Földházi Tánciskola

Az ÚTSE az Újpesti Társastáncosok Egyesülete. Vállalunk Tánctanítást esküvőkre, szalagavatókra, ballagásra. Továbbá a különórázásra is lehetőséget kínálunk. Gyere és táncolj az ÚTSE-ben, ahol mindig jó a hangulat.

V. kerület - Carmen Tánciskola

V. kerület - Carmen Tánciskola

Iskolánk a Carmen Dance Klub 1996-ban alakult, Papp Zoltán diplomás táncpedagógus vezetésével. Már több mint 10 éve foglalkozunk táncoktatással, tanárképzéssel. Kezdetben klasszikus és versenytánc tanítással kezdtük a fővárosban és vidéken, majd 2001-ben, iskolánkat is utolérte a kubai végzet és a salsa azóta nálunk is átvette a főszerepet!

V. kerület - Champion Táncsport Egyesület

V. kerület - Champion Táncsport Egyesület

A Champion Táncsport Egyesület 2005. június 30-án alakult. Az egyesület alapítói között tánctanárok, aktív amatőr táncosok vannak, akik mind ugyanazt szeretnék: a tánc népszerűsítését úgy is, mint művészet és úgy is mint sport. Mindannyian hisznek abban, hogy a tánc jobbá teszi a világot és a benne élő embereket. A tánc művészeti oldala harmóniát, a sport oldala célt, precizitást és erőnlétet ad az egyénnek.

V. kerület - Mirávos Tánc Stúdió

V. kerület - Mirávos Tánc Stúdió

Tanuld meg a latin-amerikai táncokat a legjobbaktól, Budapest legszínvonalasabb Tánc Stúdiójában, a MIRÁVOS Tánc Stúdióban, mérsékelt, testre szabott árakon! Stúdiónk a napjainkban népszerű latin-amerikai táncok széles skáláját kínálja.

Hirdetés
V. kerület - Tánckoktél Tánciskola

V. kerület - Tánckoktél Tánciskola

A tánciskola 2006 októberében alakult Biatorbágyon 13 fős taglétszámmal, jelenleg Komárom-Esztergom és Pest megye több településén, valamint Szlovákiában is vannak tánctanfolyamaink kb. 220 fős összlétszámmal, a Tánckoktél Tánciskola folyamatosan növekszik. Komárom-Esztergom megyében Tatán, Tatabányán, Komáromban, Nyergesújfalun, Dorogon, Oroszlányban, Kisbéren, Esztergomban míg Pest megyében Budapesten, Biatorbágyon, Budaörsön (3 helyszínen), Pátyon, Érden, Gödöllőn, Piliscsabán, Fejér megyében Bicskén, Tordason és Szlovákiában Révkomáromban valamint Párkányban tartunk társastánc és salsa tanfolyamokat.

Tuti menü