Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társastánc - Budapest XI. - XV. kerület képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Társastánc - Budapest XI. - XV. kerület - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Társastánc - Budapest XI. - XV. kerület
Keresés
Találatok száma - 13 db
XI. kerület - AKH Hobbitánc Klub

XI. kerület - AKH Hobbitánc Klub

A tánc a legegészségesebb, és legkevésbé fárasztó mozgás formák közé tartozik, aktivizálja a boldogság hormonokat, és kitűnő lehetőség a testi-lelki harmóniára való képesség kialakítására partnerünkkel. A táncolni tudók sikeresebbek lehetnek a társasági életben, a párkeresésben, párkapcsolatuk érzelmi frissen tartásában és magabiztosabbakká válhatnak az emberi kapcsolatok területén is.

XI. kerület - Carmen Tánciskola

XI. kerület - Carmen Tánciskola

Iskolánk a Carmen Dance Klub 1996-ban alakult, Papp Zoltán diplomás táncpedagógus vezetésével. Már több mint 10 éve foglalkozunk táncoktatással, tanárképzéssel. Kezdetben klasszikus és versenytánc tanítással kezdtük a fővárosban és vidéken, majd 2001-ben, iskolánkat is utolérte a kubai végzet és a salsa azóta nálunk is átvette a főszerepet!

XI. kerület - Menta Táncstúdió

XI. kerület - Menta Táncstúdió

Kezdő tanfolyamainkon tanáraink és tanársegédeink segítségével és odafigyelésével hamar rájössz, hogy a táncok megtanulása nem is olyan nehéz. Fontos, hogy óráinkon jól érezd magad és tudd, hogy látunk és figyelünk rád. Emellett megtanítjuk neked felépíteni a táncot, interpretálni a zenét. Mindezt kontrollált, tudatos mozgással, önbizalommal és mégis természetesen.

XI. kerület - T-klub Tánciskola

XI. kerület - T-klub Tánciskola

Célunk, hogy olyan hobbitáncosok kerüljenek ki a kezünk alól, akik egy üzleti vagy egyéb táncos eseményen is tökéletesen tudnak 'szlalomozni' a táncparketten a párok sokasága között, és akik a táncot a tánc öröméért szeretik.Valljuk azt, hogy nincs botlábú ember, mert a tánctudás, a ritmusérzék fejleszthető. Türelmes, szakképzett oktatóink segítségével különleges kikapcsolódást nyújtunk táncóráinkon a felnőtt korosztálynak. Termeink tágasak, világosak, légkondicionáltak, gerincbarát parkettával és tükörrel felszereltek. Tánciskolánk a XI. kerületben, Gazdagréten található. Megközelítése könnyű. A parkolás ingyenes.

XII. kerület - Bánhidi Petra Tánciskola

XII. kerület - Bánhidi Petra Tánciskola

Kezdő tanfolyamunkon elsősorban olyan táncokat tanítunk, amelyekkel egy-egy buliban vagy bálon biztosan találkozol, és amelyeket könnyen megtanulhatsz; blues-t, angolkeringőt, cha cha cha-t, mambót, tangót, négyszög rumbát és a rocky-t.Természetesen tematikánk függ az adott csoport képességeitől is. A közép-haladó tanfolyamon bécsi keringőt, samba-t, rumbát, paso doble-t, slowfox-ot, jive-ot, polkát tanítunk. Ezek ugyan már valamivel nehezebb táncok, de ezeket is könnyen megtanulhatod, főleg ha már elvégezted a kezdő kurzust. A kezdő tanfolyamon megtanult táncokat folyamatosan gyakoroljuk, azokhoz új figurákat tanítunk.

XII. kerület - Harmónia Táncklub

XII. kerület - Harmónia Táncklub

Ez a Magyarországon, Budapesten 1987-ben alapított, társastáncokkal foglalkozó klub képviseli az alternatív, de ugyanakkor kulturált és állandóan bulizó-bálozó-társasági életet kedvelő táncosok / fiatalok / örökifjak társaságát! Nálunk számíthatsz sok mosolyra, barátokra, rengeteg eseményre, a társastánc keretein belül!

XII. kerület - Südi Iringó Táncstúdió

XII. kerület - Südi Iringó Táncstúdió

Soha nem késő elkezdeni. Ha van benned vágy és akarat, megtanulsz táncolni. No nem mondom,hogy 10 óra alatt mindent tudni fogsz, de azt megígérem neked, hogy ha TE akarod... ÉN megtanítalak táncolni. -az alapokkal kezdünk -rövid lépéskombinációkat tanulunk -bulikban,bálokban használható figurákat tanulsz majd -megváltozik az életed -felpezsdül a véred -baráti társaságokat is várunk, de bátran gyere egyedül is!

XIII. kerület - Casablanca Táncklub

XIII. kerület - Casablanca Táncklub

Fáradt vagy, és szeretnéd oldani a napi munka okozta stresszt? Gyere táncolj velünk! A tánc felszabadít, és új energiával tölt fel! Mindenkit szeretettel vár Budapest több kerületében megtartott vidám hangulatú táncórákra Bánkúti Ágnes klubvezető, tánctanár, Senior Latin Magyar Bajnok.

XIII. kerület - Danceworld TSE

XIII. kerület - Danceworld TSE

Amatőr és professzionális táncegyesület lévén versenyeztetünk,de az alap figuráktól a látványosabb elemekig mindent megtanulhatsz tanfolyamainkon, magánóráinkon és klubszerű foglalkozásainkon. Emellett vállaljuk szalagavató táncok és esküvői párok betanítását; rendezvények, kulturális és gyerekműsorok teljes körű szervezését és lebonyolítását, ezek technikai feltételeinek biztosítását.

Hirdetés
XIII. kerület - Oktogon Tánccentrum

XIII. kerület - Oktogon Tánccentrum

Az Oktogon Tánc Centrum két helyszínnel, több mint 2000 m2-en, hat táncteremmel, 51 kiváló oktatóval, a választható táncstílusok országos szinten legnagyobb kínálatával (25 táncműfaj) Budapest egyik első és legnagyobb táncközpontja. Célunk, hogy a minket felkeresők számára a lehető legszélesebb választási lehetőséget biztosítsuk, ezért a társastánc mellett jó néhány táncműfaj oktatásának adunk otthont. Ilyen a klasszikus balett, a jazztánc, a modern tánc, a sztepp, a különböző népek táncai, az argentin tangó, a hastánc, stb., valamint a divattáncok és minden egyéb zenére történő mozgásforma is (pl.: pilates).

XIII. kerület - Táncláz tánciskola

XIII. kerület - Táncláz tánciskola

Ha általános tánctudást szeretnél, számodra budapesti tánciskolánk társastánc tánctanfolyama a jó választás. A kezdő társastánc tanfolyamok alkalmával a tanfolyam résztvevői számára a standard társastáncok mellett a latin tánc alaplépéseket tanítják meg tánctanáraink, míg a középhaladó és haladó társastánc oktatásokon a tánctechnika kapja a főszerepet.

XIII. kerület - Táncosok Klubja

XIII. kerület - Táncosok Klubja

Táncstúdiónk 2005-ben indult Evidance néven Ági és Szabi vezetésével. A két fiatal versenytáncos egy olyan légkört szeretett volna teremteni, ahol a táncosok és mozogni vágyók és oktatóik, a más táncstúdiókban megszokott korlátokat hátrahagyva, táncpolitikai szabályok nélkül, szabadon végezhetik munkájukat, űzhetik hobbijukat. Az évek során változott ugyan a név, a belső dizájn, és a falak színe az alapfelfogás azonban nem!

XIV. kerület - Champion Táncsport Egyesület

XIV. kerület - Champion Táncsport Egyesület

A Champion Táncsport Egyesület 2005. június 30-án alakult. Az egyesület alapítói között tánctanárok, aktív amatőr táncosok vannak, akik mind ugyanazt szeretnék: a tánc népszerűsítését úgy is, mint művészet és úgy is mint sport. Mindannyian hisznek abban, hogy a tánc jobbá teszi a világot és a benne élő embereket. A tánc művészeti oldala harmóniát, a sport oldala célt, precizitást és erőnlétet ad az egyénnek.

Tuti menü