Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társastánc - Budapest XVI. - XXIII. kerület képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Társastánc - Budapest XVI. - XXIII. kerület - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Társastánc - Budapest XVI. - XXIII. kerület
Keresés
Találatok száma - 7 db
XIX. kerület - Buena Vista Tánciskola

XIX. kerület - Buena Vista Tánciskola

A Buena Vista Tánciskola Táncvilága - Ahol felépül és kiteljesedik a gyermek és a felnőtt mozgásvilága. - Ahol kialakul egyéni mozgásstílusa és igényessége. - Ahol könnyedén, gátlás és stressz nélkül sajátítható el a tánclépések sorozata. - Ahol a táncok alkalmazását begyakorolhatja. - Ahol hasznos ismereteket szerezhet a viselkedéskultúráról. - Ahol felismeri rejtett tehetségét. - Ahol megismerheti önmagát és partnerét. - Ahol élete természetes részévé válik a tánc, a mozgás és a zene. - Ahol az élmények egy életre szóló, gyönyörű emlékké válnak.

XVI. kerület - Aktív Stúdió

XVI. kerület - Aktív Stúdió

Az európai (pl. bécsi keringő, tangó, angol keringő), a latin (pl. samba, cha-cha-cha, rumba) és a divattáncokból (pl. rocky, salsa-mambó) az alapfigurák elsajátításán túl összetettebb, érdekesebb koreográfiákat is megtanulunk. Ezeken az órákon a mozgás élvezete, képességeink felfedezése és mozgás összetett fejlesztése a célunk.

XVI. kerület - Holdfény Tánciskola

XVI. kerület - Holdfény Tánciskola

Programunkban kiemelkedő jelentőséget tulajdonítunk a társas és divattáncok népszerűsítésének és az alapfokú tánckultúra elsajátításának. A táncklubnak nem kifejezett célja a versenytáncossá nevelés, de ha 'kitermelődnek' a tánctanulás során erre alkalmas párok, szóló táncosok, segítjük elindulásukat a versenytánc sportban. A táncórák könnyed, családias hangvételben zajlanak. A hangsúly a tánc, a mozgás, a zene szeretetén van és nem azon, hogy mindenáron bajnokokat neveljünk. A táncsportban a rekreációt tartjuk szem előtt nem az élsportot.Ennek köszönhetően minden korosztály megtalálható tánctanfolyamainkon a gyerekektől kezdve egészen a senior (örökifjú) korosztályig. S hogy a tánctudás ne csak elmélet legyen, az elsajátított táncokat saját szervezésű táncos bálokon, bulikon alkalmazhatják, gyakorolhatják tanítványaink és bárki más, aki szeret táncolni, kulturált körülmények között szórakozni.

XVI. kerület - Trendy Dance Tánciskola

XVI. kerület - Trendy Dance Tánciskola

Az életben sokszor előfordul, hogy szükségünk van, vagy lenne tánctudásra, hiszen sok társasági összejövetel részévé vált a tánc. Ha nem tudunk, ez vagy kellemetlenséget okozhat számunkra, vagy csak kimaradunk egy jó közösségi buliból. Ezért jó, ha minél előbb megtanulunk táncolni, de mint a mondás is tartja, 'jobb későn mint soha' alapon sokszor idősebbek is jelentkeznek, hogy pótolni szeretnék hiányos tánctudásukat. A tánciskolában az alábbi táncokkal foglalkozunk: angol-és bécsi keringő, tangó, blues, mulatós, marsfox, ceroc, foxtrot, merengue, rumba, cha cha cha, salsa, samba, swing, rock 'n' roll, bachata . Ha felkeltettük érdeklődésedet kérjük tekintsd meg weboldalunkat!

XVIII. kerület - Botafogó Táncsport Egyesület

XVIII. kerület - Botafogó Táncsport Egyesület

A tánccsoport 1986-ban alakult, amely 1989-ben alakult át a mai Botafogo Táncegyüttessé. A csoport akkoriban 3 éven belül e műfaj három legeredményesebb magyar versenyklubja közé került. A kezdeti években számtalan országos- és magyar bajnoki címet szereztek táncosai és azóta is ott vannak a legjobbak között. A Botafogo Táncegyüttes fő profilja a latin táncok és ezeknek a versenyformája. További információért kérjük tekintse meg honlapunkat!

XVIII. kerület - Pik Stúdió

XVIII. kerület - Pik Stúdió

Társastánc - a ma divatos, és közkedvelt társasági események táncai - standard, és latin amerikai táncok, a kezdeti lépésektől a versenytánc figurákig Ciklusonként újra induló, illetve folytatódó tanfolyam. A tanfolyam nyári tábort és versenyeket tart. Standard és latin táncok tánciskolája azoknak a felnőtteknek, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal a tánc világában, s ezt a tudást szeretnék tovább fejleszteni.

XXI. kerület - DanceExpress Táncstúdió

XXI. kerület - DanceExpress Táncstúdió

Táncolni szeretnél, de nem tudod hol kezdj hozzá? Ne kattints tovább, mert a legjobb helyen jársz! Vége a régi tánciskolai rendszernek, nálunk nem kell feszengened. Tanáraink gondoskodnak a jó hangulatról. Csoportos foglalkozásainkon könnyen el tudod sajátítani az alaplépéseket, s ha ez már nem elég neked, biztosítjuk a továbblépési lehetőséget is számodra.

Tuti menü