Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társastánc információs oldalak képes leírás - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu
részletek »

Társastánc információs oldalak - Tánciskolák - társastánc.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsastanc.tlap.hu » Társastánc információs oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Budapesti Táncrend

Budapesti Táncrend

Korhatár nélkül mindenki táncolhat ebben a remek klubban. Várnak Budapesten benneteket a kedvelt és többszörösen kipróbált bulihelyek, ahol az 50-es és 60-as évek lüktető rockzenéjére lehet tombolni, vagy az andalító balladákra lassúzni. Vidd el párodat, biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Mindenki ott lesz, aki számít!!! Táncos lábú, őrült, örök teenagereket itt mindig találsz, 16-tól 70 éves korig.

Latin party információs portál

Latin party információs portál

A Latin party információs portál nonprofit kezdeményezés, a szolgáltatásokat ingyenesen nyújtja. Örülünk, ha a partnerünk az általunk nyújtott szolgáltatásért ellentételezést nyújt, de ez nem feltétel az alap funkciók igénybevételéhez. Elsődleges célunk az olvasók kiszolgálása, így minden releváns tartalmat megjelentetünk, ami a hazai salsás-táncos társadalomnak/ról szól.

Országos Tánchírek

Országos Tánchírek

Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére? Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!

Tánc információs oldal

Tánc információs oldal

A Tánc információs oldal elsősorban Értetek, táncosokért és leendő táncosokért jött létre, mert hisszük, hogy a tánc bárkinek örömet szerezhet, csak meg kell találnod a Neked megfelelő formáját. Nem tudod, hogy milyen táncok közül választhatsz és hol tanulhatod meg őket? Szívesen elmennél egy jó kis táncos buliba, de nem tudod merre indulj? A Tánc információs oldallal ezekre a kérdésekre mind választ kaphatsz. Célunk a tánc népszerűsítése Magyarországon, információnyújtás táncos eseményekről, valamint a tánc világában való tájokozódás segítése.

Táncportál

Táncportál

A Tánc. hu Magyarország legátfogóbb táncportálja, mely igyekszik kielégíteni a táncosok, koreográfusok, táncszínház - imádók, versenyzők - összegezve azon emberek hír - és információigényét, akiknek a tánc a mindennapjaik részét képezi - bármely, Magyarországon oktatott stílus iránt is érdeklődjenek.

Tuti menü